Medische en cosmetische Ooglidoperaties

 

Onze oogleden beschermen onze ogen tegen invloeden van buiten en zorgen tevens voor bevochtiging van het hoornvlies. Een operatie aan het ooglid is medisch noodzakelijk, als de beschermende functie wordt beperkt door bijv. een verkeerde stand, tumoren of ontstekingen of indien het zien wordt belemmerd.

Ook om cosmetische redenen kunnen operaties aan het ooglid worden uitgevoerd. Informatie hierover vindt u onder Lifestyle.

Ontstekingen Ooglid:

Oogaandoeningen

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

MEER INFORMATIE