Contact

Wij staan graag voor u klaar!

Servicetelefoon Nederlandse patiënten: 

085-88 82 288 

Belt u via bovenstaand nummer, wordt u altijd door een Nederlands sprekende collega terug gebeld. 

De terugbeltijden zijn: 

maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur 
vrijdag 9.00 uur tot 15.00 uur 

Telefonisch contact voor 9.00 uur is elke werkdag vanaf 7.00 uur via het algemeen Duitse telefoonnummer
 + 49 2561 955 55 mogelijk. Let wel: U wordt dan in het Duits te woord gestaan.

Stuur ons een bericht.

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.
* Verplichte velden.
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een medisch neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen FFP2-masker of met het bekende blauw-witte chirurgische mondkapje binnen.

Onze maatregelen worden conform de actuele situatie en regelgevingen aangepast. Om deze reden kunnen de door ons daadwerkelijk toegepaste maatregelen afwijken van het op onze website omschreven coronabeleid.

MEER INFORMATIE