Zorgverleners

Huisartsen 


Augenklinik Ahaus is aangesloten op ZorgDomein, de applicatie, die zorgaanvragers verbindt met zorgaanbieders en hun aanbod inzichtelijk maakt. Op deze manier kunnen huisartsen ook naar Augenklinik Ahaus digitaal doorverwijzen. Over het verloop van een behandeling/poliklinisch consult ontvangt de huisarts een patiënten verslag. 

Voor een intercollegiaal consult kunt u bellen met 085-8882288, en in het menu aangeven dat u zorgverlener bent. We zullen u indien mogelijk direct doorverbinden met de betreffende oogarts.

SHO Centra voor medische diagnostiek

Voor sommige behandelingen zoals operaties onder algehele narcose, vindt  een
pre-operatieve screening plaats. Dit houdt in dat wordt bepaald of u de operatie
en narcose lichamelijk aan kunt. Augenklinik Ahaus werkt voor deze screening samen
met SHO Centra voor medische diagnostiek. Mocht een screening voor uw behandeling
noodzakelijk zijn, dan ontvangt u tijdens uw polikliniekbezoek hiervoor een aanvraag-
formulier. U dient zelf bij SHO een afspraak te maken, uiterlijk 14 dagen voor uw
behandeling. Voor meer informatie over SHO zie www.sho.nl

Thuiszorg

Voor vragen over INR, medicatie etc. kunt u contact opnemen met het Nederlands team van Augenklinik Ahaus via het telefoonnummer 085-88 82 288. Informatie kan uitsluitend verstrekt worden na toestemming van de patiënt.

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.