Skip links

Zien
zonder bril

Ooglaseren en lensimplantaten

Uw visuscorrectie - zo individueel als u zelf.

Augenlaser

Kent u het vervelende gevoel, dat u ´s morgens na het wakker worden eerst uw bril moet zoeken? Ziet u de wereld ´s morgens bij het douchen wazig? Begint uw dag pas echt, als bril of contactlenzen u scherp laten zien? Misschien heeft u last van droge ogen en verdraagt u uw contactlenzen niet meer? Het gaat om uw welbevinden- gun uzelf een scherpe blik! Augenklinik Ahaus biedt moderne en individueel aangepaste behandelingen aan voor een leven nagenoeg zonder bril of contactlenzen.

Augenlaser-man

Ooglaseren

Na een correctie met behulp van een laser kunt u in de regel langdurig goed zonder een bril of contactlenzen zien. De ingreep aan het oog is pijnloos en duurt meestal niet langer dan 20 minuten. Er zijn verschillende ooglaserbehandelingen mogelijk. Onze ervaren oogartsen bespreken graag met u welke behandeling voor u de beste is.

Implantlenzen

Implantlenzen (phake lenzen) zijn kunstlenzen, die bij een sterke visusbeperking als aanvulling op de natuurlijke ooglens in het oog worden geïmplanteerd. Bij veel patiënten wordt met behulp van implantlenzen een aanmerkelijk beter zicht bereikt. Deze patiënten zijn tevreden over de helderheid waarmee ze alles weer kunnen zien.

Phakic Linse - Zien zonder bril - Augenärzte Gerl & Kollegen
Lesebrille Ade - Zien zonder bril - Augenärzte Gerl & Kollegen

Leesbril adieu

Voor wie steeds zijn leesbril kwijt is of wie om verschillende redenen geen leesbril wil dragen, zijn er goede alternatieven. Onze ervaren oogartsen bespreken graag de mogelijkheden met u waardoor u weer contrastrijk en scherp zonder bril kunt zien.

KOSTEN OOGLASEREN EN LENSIMPLANTATEN

Vooronderzoek

€ 195,00

FemtoLASIK

€ 4.999,00

Ooglaserbehandelingen

 

  • voor beide ogen
  • De prijzen voor ooglaserbehandelingen zijn inkl. de nacontroles tot 3 maanden na de operatie en o.b.v. een behandeling aan beide ogen op dezelfde dag.

Kunstlenzen en –implantaten (operatieve behandelingen)

De prijzen voor lensuitwisselingen en –implantaten variëren tussen 5.000,00 Euro en 8.000,00 Euro voor beide ogen en zijn afhankelijk van de soort lenzen. Na het vooronderzoek kunnen wij de kosten nader specificeren; de genoemde prijzen dienen als indicatie. Wij bieden de keuze uit diverse soorten lenzen, die het beste aansluiten bij de individuele behoeftes van uw ogen.

De prijzen voor lenschirurgische behandelingen zijn inkl. een overnachting in onze kliniek, de nacontroles binnen 3 maanden na de operatie en o.b.v. een behandeling aan beide ogen op dezelfde dag.

Contact & Afspraken

Kontaktieren Sie unsNeem contact opContact usقم بالتواصل معنا

Wij staan graag voor u klaar!

Email:
info@augenklinik.nl

Tel.:
085-88 82 288

Table of Contents

Explore
Drag