AFSPRAAK MAKEN

Het eerste consult

Voor het eerste consult heeft u een verwijsbrief van de huisarts, een geldig legitimatiebewijs en uw zorgpas nodig. 

Patientflyer downloaden

 

 

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt ook zelf contact opnemen met het Nederlandse team van Augenklinik Ahaus voor het maken van een afspraak. Voor onze Nederlandse patiënten zijn wij telefonisch onder onderstaand nummer bereikbaar:

 

Telefoon 085-88 82 288

U wordt altijd door een Nederlands sprekende medewerker terug gebeld!

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een medisch neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen FFP2-masker of met het bekende blauw-witte chirurgische mondkapje binnen.

Onze maatregelen worden conform de actuele situatie en regelgevingen aangepast. Om deze reden kunnen de door ons daadwerkelijk toegepaste maatregelen afwijken van het op onze website omschreven coronabeleid.

MEER INFORMATIE