Oogartsenpraktijk Denekamp

Oogartsenpraktijk Denekamp
v.l.n.r. oogarts Jan Greijdanus,   oogarts en oogchirurg dr. Matthias Gerl
v.l.n.r. oogarts Jan Greijdanus, oogarts en oogchirurg dr. Matthias Gerl

Adres

Oogartsenpraktijk Denekamp
Augenklinik Ahaus B.V.
Het Gezondheidsplein
Oldenzaalsestraat 12 B
7591 GM Denekamp
Telefoon 085-88 82 288

Openingstijden

Ma 8.00 tot 12.00 uur en 13.30 tot 17.00 uur

Patienteninformatie

De oogartsenpraktijk in Denekamp heeft op dit moment nog geen contracten met Nederlandse zorgverzekeraars. Ongeacht hiervan is de praktijk voor iedereen toegangelijk. Voor het eerste consult heeft u een verwijsbrief nodig van de huisarts, uw zorgpas en een geldig legitimatiebewijs. Afspraken kunt u telefonisch maken via het telefonnummer 085-88 82 288.

Zorgkosten

Omdat de oogartsenpraktijk nog geen zorgcontracten heeft, kunnen wij niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren. U zult om deze reden een zorgkostenfactuur ontvangen, die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Volgt na het eerste consult een behandeltraject, dan vragen wij in overeenstemming met u hiervoor een machtiging aan, zodat er voor de behandelstart duidelijkheid is over de overname van kosten. Voor meer informatie/toelichting hierover staan wij u graag telefonisch te woord.

Praktijkinfo


De wacht- en behandelkamer van de oogarts bevindt zich op de eerste verdieping. Bij binnenkomst hoeft u zich niet te melden, u mag direct plaats nemen in de wachtkamer.

 

 

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.
* Verplichte velden.
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Belangrijke informatie!

Met ingang van 1 mei 2021 is de toegang tot onze kliniek alleen nog met een negatieve corona test mogelijk. Deze test mag niet ouder zijn dan 48 uur. Voor volledig gevaccineerde personen, bij wie de 2e prik minstens 14 dagen geleden is, volstaat een bewijs van vaccinatie.

Klik voor meer info over testlocaties in Duitsland op onderstaande button of plan direct een afspraak voor een corona sneltest.

Lees meer

Afspraak maken voor een gratis sneltest bij Chayns:

Afspraak testlocaties van Chayn

Afspraak maken voor een sneltest in Denekamp:

AFSPRAAK TESTSTRAAT IN DENEKAMP