Skip links

Rijbewijskeuringen

Rijbewijskeuringen
Oogheelkundig Rapport

Voor het vernieuwen van het rijbewijs bent u vanaf 70 jaar en ouder verplicht om een rijbewijskeuring te ondergaan. Naast u eigen gezondheidsverklaring en het onderzoek bij uw keuringsarts kan het CBR aanvullend om een oogheelkundige keuring vragen. Dit komt bijv. voor, als de oogmeting bij uw keuringsarts hier aanleiding voor geeft of als u leidt aan bepaalde oogaandoeningen.
U kunt voor een oogheelkundige keuring een afspraak maken in onze kliniek. Hieraan zijn kosten ter hoogte van 100,00 € of 130,00 € (met aanvullend gezichtsveldonderzoek) verbonden. Deze dienen op de dag van uw afspraak te worden voldaan.
Neem voor uw oogheelkundige keuring de formulieren mee, die u ontvangen hebt van het CBR. Verder adviseren wij, vroegtijdig een afspraak te maken in onze kliniek, zodat u het rapport binnen de gestelde termijn op kunt sturen naar het CBR.
Voor meer informatie over medische en oogheelkundige keuringen i.v.m. de verlenging van uw rijbewijs kunt u terecht bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen).
Contact en afspraken

Kontaktieren Sie unsNeem contact opContact usقم بالتواصل معنا

Wij staan graag voor u klaar!

Email:
info@augenklinik.nl

Tel.:
085-88 82 288

Table of Contents

Explore
Drag