Rijbewijskeuringen

Oogheelkundig Rapport

Voor het vernieuwen van het rijbewijs bent u vanaf 70 jaar en ouder verplicht om een rijbewijskeuring te ondergaan. Naast u eigen gezondheidsverklaring en het onderzoek bij uw keuringsarts kan het CBR aanvullend om een oogheelkundige keuring vragen. Dit komt bijv. voor, als de oogmeting bij uw keuringsarts hier aanleiding voor geeft of als u leidt aan bepaalde oogaandoeningen.

U kunt voor een oogheelkundige keuring een afspraak maken in onze kliniek. Hieraan zijn kosten ter hoogte van 50,00 € of 75,00 € (met aanvullend gezichtsveldonderzoek) verbonden. Deze dienen op de dag van uw afspraak te worden voldaan.

Neem voor uw oogheelkundige keuring de formulieren mee, die u ontvangen hebt van het CBR. Verder adviseren wij, vroegtijdig een afspraak te maken in onze kliniek, zodat u het rapport binnen de gestelde termijn op kunt sturen naar het CBR.

Voor meer informatie over medische en oogheelkundige keuringen i.v.m. de verlenging van uw rijbewijs kunt u terecht bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen).

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Belangrijke informatie!

Met ingang van 1 mei 2021 is de toegang tot onze kliniek alleen nog met een negatieve corona test mogelijk. Deze test mag niet ouder zijn dan 48 uur. Voor volledig gevaccineerde personen, bij wie de 2e prik minstens 14 dagen geleden is, volstaat een bewijs van vaccinatie.

Klik voor meer info over testlocaties in Duitsland op onderstaande button of plan direct een afspraak voor een corona sneltest.

Lees meer

Afspraak maken voor een gratis sneltest bij Chayns:

Afspraak testlocaties van Chayn

Afspraak maken voor een sneltest in Denekamp:

AFSPRAAK TESTSTRAAT IN DENEKAMP