Rijbewijskeuringen

Oogheelkundig Rapport

Voor het vernieuwen van het rijbewijs bent u vanaf 70 jaar en ouder verplicht om een rijbewijskeuring te ondergaan. Naast u eigen gezondheidsverklaring en het onderzoek bij uw keuringsarts kan het CBR aanvullend om een oogheelkundige keuring vragen. Dit komt bijv. voor, als de oogmeting bij uw keuringsarts hier aanleiding voor geeft of als u leidt aan bepaalde oogaandoeningen.

U kunt voor een oogheelkundige keuring een afspraak maken in onze kliniek. Hieraan zijn kosten ter hoogte van 50,00 € of 75,00 € (met aanvullend gezichtsveldonderzoek) verbonden. Deze dienen op de dag van uw afspraak te worden voldaan.

Neem voor uw oogheelkundige keuring de formulieren mee, die u ontvangen hebt van het CBR. Verder adviseren wij, vroegtijdig een afspraak te maken in onze kliniek, zodat u het rapport binnen de gestelde termijn op kunt sturen naar het CBR.

Voor meer informatie over medische en oogheelkundige keuringen i.v.m. de verlenging van uw rijbewijs kunt u terecht bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen).

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een medisch neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen FFP2-masker of met het bekende blauw-witte chirurgische mondkapje binnen.

Onze maatregelen worden conform de actuele situatie en regelgevingen aangepast. Om deze reden kunnen de door ons daadwerkelijk toegepaste maatregelen afwijken van het op onze website omschreven coronabeleid.

MEER INFORMATIE