Organisatie

De organisatie „Augenärzte Gerl, Kretz & Kollegen“ staat voor traditie, passie en toekomstvisie. De beide ervaren oogartsen Matthias Gerl MD en dr. Florian Kretz (FEBO) leiden gezamenlijk sinds 2017 de klinieken en praktijken binnen het verbond met Augenklinik Ahaus als centrale administratie.

2018 Praktijk Hengelo geopend

2017 Next Generation

2016 Project Oeganda

2015 Lions Onderscheiding

Lees meer over bedrijfshistorie

Opleiding & Carrière

U wilt zichzelf steeds verder ontwikkelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

MEER INFORMATIE