Organisatie
Augenklinik Ahaus

Traditie, passie en toekomstvisie – deze kernwaarden staan voor Augenklinik Ahaus. In 1993 als eerste oogkliniek in Ahaus opgericht, maakt Augenklinik Ahaus onderdeel uit van de organisatie
„Augenärzte Gerl & Kollegen“ . Matthias Gerl MD oogarts voert sinds 2017 de bedrijfsvoering uit van alle aangesloten operatiecentra en oogartsenpraktijken. 

2018 Praktijk Hengelo geopend

2017 Next Generation

2016 Project Oeganda

2015 Lions Onderscheiding

Lees meer over bedrijfshistorie

Directie

dr. med. (Univ. Bud.) Matthias Gerl © Augenärzte Gerl & Kollegen

Matthias Gerl MD oogarts

Visie als passie - Perfectie voor uw ogen
betekent voor mij, ...

"dat ik met mijn team elke uitdaging aanga, om patiënten weer te laten zien, hoe mooi deze wereld is."

Lees meer

Opleiding & Carrière

U wilt zichzelf steeds verder ontwikkelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een medisch neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen FFP2-masker of met het bekende blauw-witte chirurgische mondkapje binnen.

Onze maatregelen worden conform de actuele situatie en regelgevingen aangepast. Om deze reden kunnen de door ons daadwerkelijk toegepaste maatregelen afwijken van het op onze website omschreven coronabeleid.

MEER INFORMATIE