Skip links

Femto-LASIK

Femto-LASIK

LASIK: Bewezen methode sinds 1992

Femtosecond

Bij de LASIK wordt een dunne lamel op het hoornvliesoppervlak zodanig voorbereid, dat deze weer als een boek kan worden dichtgeklapt. Bij de FemtoSecondLASIK wordt deze handeling door de FemtoSecondlaser uitgevoerd. De eronder liggende diepere hoornvlieslaag wordt met de Excimer-Laser gemodelleerd. Dit modelleren gebeurt binnen een duizendste van een millimeter.

Samengevat: De brilwaarden worden in het hoornvlies gelaserd. Na de laserbehandeling wordt de hoornvlieslamel weer op zijn oorspronkelijke plaats terug gelegd, waarna deze zich direct als een lichaamseigen pleister vastzuigt.

LASIK

Wavefront-Technology

Met Wavefront-Technology kunnen wij uw ogen individueel behandelen. Wavefront-Technology werd ontwikkeld, om problemen als slecht zien in het donker en een hoge verblindingsgevoeligheid optimaal te kunnen corrigeren.

LASIK met FemtoSecondlaser

Hoewel bij LASIK het risico op complicaties bij het gebruik van mechanischen instrumenten (microkeratoom) weliswaar zeer gering is, is dit risico door het gebruik van een Femtolaser vrijwel te verwaarlozen. Met de in onze kliniek gebruikte FemtoSecondLaser kunnen verkeerde flapincisies worden vermeden.

Femto-Lasik is daardoor zeer geschikt voor patiënten, die hun bedenkingen hebben tegen het mechanisch snijden door een microkeratoom in het hoornvlies. Het verdere verloop van de behandeling is als bij een conventionele LASIK.

Is Lasik de juiste behandeling voor u?

icon 81 - Femto-LASIK - Augenärzte Gerl & Kollegen

Lees meer

LASEK

PRK – Lasek

ij een LASEK-ooglaserbehandeling wordt de bovenste laag van het hoornvlies losgeweekt en verwijderd. Hierna wordt het eronder liggende deel, op dezelfde manier als bij een

Lees verder »
LASIK-TEST

LASIK-Test

U vraagt zich wel eens af, of de LASIK ooglaserbehandeling een geschikte behandelmethode voor u is,
om u refractiefout te corrigeren?
Doe dan de test

Lees verder »
Augenlaser

Ooglaseren

Na een correctie met behulp van een laser kunt u in de regel langdurig goed zonder een bril of contactlenzen zien. De ingreep aan het

Lees verder »
Volgende infoavond

Table of Contents

Explore
Drag