Opleiding & Carrière

Teamgeest, empathie en plezier in het omgaan met mensen zijn voor ons belangrijke voorwaarden. Bij ons staan patiënten altijd centraal. Als familiebedrijf vinden wij, dat wij onze medewerkers op sociaal gebied en m.b.t. hun vak moeten blijven motiveren en ontwikkelen. In het kader van ons kwaliteitsmanagement, bezoeken onze medewerkers jaarlijks bijscholingen om hun individuele kennis te vergroten.

Ons devies: "Samen meer zien"

Wilt u zich blijvend verder ontwikkelen? Dan zijn wij de juiste partner voor u!

Opleiding Optometrie

Hogeschool Utrecht kent predicaat “Opleidingsplaats Optometrie” toe.

Augenklinik Ahaus biedt veelzijdige stageplaasten aan voor enthousiaste studenten optometrie, waar zowel opleidingsgerelateerde werkzaamheden als ook het bijwonen van oogoperaties, onderdeel van uitmaken. Ze worden hierbij door ervaren oogartsen en assistenten begeleid. Daarnaast kunnen de studenten inzichten krijgen op het gebied van grensoverschrijdende gezondheidszorg en de interne organisatie, die hieraan verbonden is. Uitstekende kennis van de Duitse taal is dan ook een pré voor een stage in onze kliniek.

LEES MEER

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.