Opleiding & Carrière

Teamgeest, empathie en plezier in het omgaan met mensen zijn voor ons belangrijke voorwaarden. Bij ons staan patiënten altijd centraal. Als familiebedrijf vinden wij, dat wij onze medewerkers op sociaal gebied en m.b.t. hun vak moeten blijven motiveren en ontwikkelen. In het kader van ons kwaliteitsmanagement, bezoeken onze medewerkers jaarlijks bijscholingen om hun individuele kennis te vergroten.

Ons devies: "Samen meer zien"

Wilt u zich blijvend verder ontwikkelen? Dan zijn wij de juiste partner voor u!

Opleiding Optometrie

Hogeschool Utrecht kent predicaat “Opleidingsplaats Optometrie” toe.

Augenklinik Ahaus biedt veelzijdige stageplaasten aan voor enthousiaste studenten optometrie, waar zowel opleidingsgerelateerde werkzaamheden als ook het bijwonen van oogoperaties, onderdeel van uitmaken. Ze worden hierbij door ervaren oogartsen en assistenten begeleid. Daarnaast kunnen de studenten inzichten krijgen op het gebied van grensoverschrijdende gezondheidszorg en de interne organisatie, die hieraan verbonden is. Uitstekende kennis van de Duitse taal is dan ook een pré voor een stage in onze kliniek.

LEES MEER

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Belangrijke informatie!

Met ingang van 1 mei 2021 is de toegang tot onze kliniek alleen nog met een negatieve corona test mogelijk. Deze test mag niet ouder zijn dan 48 uur. Voor volledig gevaccineerde personen, bij wie de 2e prik minstens 14 dagen geleden is, volstaat een bewijs van vaccinatie.

Klik voor meer info over testlocaties in Duitsland op onderstaande button of plan direct een afspraak voor een corona sneltest.

Lees meer

Afspraak maken voor een gratis sneltest bij Chayns:

Afspraak testlocaties van Chayn

Afspraak maken voor een sneltest in Denekamp:

AFSPRAAK TESTSTRAAT IN DENEKAMP