Skip links

Team

Directie

Oogarts
Matthias Gerl MD

“Wat ons kenmerkt, zijn de mensen, die hun werk met veel enthousiasme en passie uitvoeren en mede daardoor succes mogelijk maken.”

dr. med. (Univ. Bud.) Matthias Gerl

Onze oogartsen

"Perfectie voor uw ogen" – "Visie als passie"

Met dit credo voor ogen stellen zich de oogartsen van oogkliniek Ahaus in dienst van onze patiënten. Voor het welbevinden van onze patiënten is de hoogste kwaliteit de maatstaf. Extern treedt ons artsenteam naar buiten als sprekers op internationale bijeenkomsten en dragen daarmee bij aan verdere ontwikkelingen in de oogheelkunde.

"Samen meer zien"

In onze interne online kwaliteitscirkel wisselen de artsen ervaringen met elkaar uit. Bij ons zijn innovatie en bedachtzaamheid in harmonie met elkaar. Zij vormen in het belang van de patiënten de basis voor ons handelen.

Nieuwe operatietechnieken worden zeer gedegen aan de hand van praktische oefeningen aangeleerd, zodat ook bij innovatieve operatietechnieken steeds de veiligheid van patiënten voorop staat.

In het kader van maatschappelijke activiteiten werpen sociale verantwoordelijkheid en menselijkheid hun vruchten af. Beide eigenschappen staan voor die sfeer, die ons met elkaar sterk en uniek maken.

Ons motto: "Kwaliteit die men ziet!"

Voor ons voltallige team is dit elke dag opnieuw een uitdaging die wij graag aangaan..

Contact en afspraken

Kontaktieren Sie unsNeem contact opContact usقم بالتواصل معنا

Wij staan graag voor u klaar!

Email:
info@augenklinik.nl

Tel.:
085-88 82 288

Table of Contents

Explore
Drag