Studies & Projecten

Voor onze patiënten

Interesseert u zich voor eventuele deelname aan een klinische studie? Indien de diagnose al met u is besproken, dan kunt u uw wens aan ons kenbaar maken, zodat wij u een afspraak voor een speciaal spreekuur voor de betreffende studie kunnen geven. Hier wordt u uitgebreid voorgelicht over de conventionele en innovatieve mogelijkheden.

Voor potentiële onderzoekspartners

Denkt u dat onze ervaring inzake klinische studies met effectieve vertaling naar de praktijk en hoge kwaliteitsvoorwaarden voor u van voordeel kan zijn? Dan vindt u in ons de juiste partner. Wij verheugen ons op een reactie van u via forschung(at)augenklinik.de

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

 

Geachte patiënt(e),

onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hanteren wij de 3 G-maatregel:

G voor Gevaccineerd
G voor Getest
G voor Genezen


Lees meer

Neem daarnaast volgende basisregels in acht:

Afstand:                 Hou 1,5 m afstand.
Hygiëne:                Ga uw handen desinfecteren.
Mondkapjesplicht: Draag een FFP-2- of medisch mondkapje.