Lifestyle

"Beter zien – Beter uitzien"

Ontevreden met uw bril, uw vermoeide ogen, traanzakken of hangende oogleden? Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u met onze oogartsen al uw wensen bespreken en u goed en verantwoord laten adviseren.

Een goed advies maakt het verschil!

Vertrouwen en competentie zijn belangrijke items bij de keus voor een oogspecialist. Bij alle behandelingen die mogelijk zijn om u van uw bril of uw contactlenzen af te helpen, staat veiligheid voor uw ogen voorop. Onze oogartsen zoeken samen met u naar de voor u meest geschikte behandeling.

Lees meer

[Translate to Dutch:] Ästhetische Lidchirurgie

Vitaler voelen, vitaler ogen!
Een blik in de spiegel 's morgens kan uw humeur negatief beïnvloeden. Vermoeide ogen, traanzakken of hangende oogleden corresponderen niet met het zelfbeeld waarmee u bent opgestaan. Ontevreden zijn met uw spiegelbeeld hoeft niet meer. Milde, vrijwel pijnloze behandelingen kunnen uw uiterlijk positief veranderen.

Lees meer

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een medisch neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen FFP2-masker of met het bekende blauw-witte chirurgische mondkapje binnen.

Onze maatregelen worden conform de actuele situatie en regelgevingen aangepast. Om deze reden kunnen de door ons daadwerkelijk toegepaste maatregelen afwijken van het op onze website omschreven coronabeleid.

MEER INFORMATIE