Lifestyle

"Beter zien – Beter uitzien"

Ontevreden met uw bril, uw vermoeide ogen, traanzakken of hangende oogleden? Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u met onze oogartsen al uw wensen bespreken en u goed en verantwoord laten adviseren.

Een goed advies maakt het verschil!

Vertrouwen en competentie zijn belangrijke items bij de keus voor een oogspecialist. Bij alle behandelingen die mogelijk zijn om u van uw bril of uw contactlenzen af te helpen, staat veiligheid voor uw ogen voorop. Onze oogartsen zoeken samen met u naar de voor u meest geschikte behandeling.

Lees meer

[Translate to Dutch:] Ästhetische Lidchirurgie

Vitaler voelen, vitaler ogen!
Een blik in de spiegel 's morgens kan uw humeur negatief beïnvloeden. Vermoeide ogen, traanzakken of hangende oogleden corresponderen niet met het zelfbeeld waarmee u bent opgestaan. Ontevreden zijn met uw spiegelbeeld hoeft niet meer. Milde, vrijwel pijnloze behandelingen kunnen uw uiterlijk positief veranderen.

Lees meer

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.