Lifestyle

"Beter zien – Beter uitzien"

Ontevreden met uw bril, uw vermoeide ogen, traanzakken of hangende oogleden? Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u met onze oogartsen al uw wensen bespreken en u goed en verantwoord laten adviseren.

Een goed advies maakt het verschil!

Vertrouwen en competentie zijn belangrijke items bij de keus voor een oogspecialist. Bij alle behandelingen die mogelijk zijn om u van uw bril of uw contactlenzen af te helpen, staat veiligheid voor uw ogen voorop. Onze oogartsen zoeken samen met u naar de voor u meest geschikte behandeling.

Lees meer

[Translate to Dutch:] Ästhetische Lidchirurgie

Vitaler voelen, vitaler ogen!
Een blik in de spiegel 's morgens kan uw humeur negatief beïnvloeden. Vermoeide ogen, traanzakken of hangende oogleden corresponderen niet met het zelfbeeld waarmee u bent opgestaan. Ontevreden zijn met uw spiegelbeeld hoeft niet meer. Milde, vrijwel pijnloze behandelingen kunnen uw uiterlijk positief veranderen.

Lees meer

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Belangrijke informatie!

Met ingang van 1 mei 2021 is de toegang tot onze kliniek alleen nog met een negatieve corona test mogelijk. Deze test mag niet ouder zijn dan 48 uur. Voor volledig gevaccineerde personen, bij wie de 2e prik minstens 14 dagen geleden is, volstaat een bewijs van vaccinatie.

Klik voor meer info over testlocaties in Duitsland op onderstaande button of plan direct een afspraak voor een corona sneltest.

Lees meer

Afspraak maken voor een gratis sneltest bij Chayns:

Afspraak testlocaties van Chayn

Afspraak maken voor een sneltest in Denekamp:

AFSPRAAK TESTSTRAAT IN DENEKAMP