OCUNET

Coöperatie met

OCUNET

Als mede-oprichters van de OCUNET groep werken de oogartsen van Augenklinik Ahaus aan de hand van hun principes „Visie als passie“ en „Perfectie voor uw ogen“ al jaren samen met andere grote Duitse oogheelkundige centra. Deze coöperatie verenigt oude waarden met ervaring en oog voor de toekomst – het resultaat van „Samen meer zien“ komt al onze patiënten ten goede.

In de OCUNET groep zijn intersectorale oogheelkundige centra en onafhankelijk gevestigde oogartspraktijken vertegenwoordigd. In Duitsland verbinden oogartsen van intersectorale centra zich aan een of meerdere ziekenhuizen, waardoor regio’s zorgoverlappend van poliklinische en klinische zorg worden voorzien. Ook in de meer afgelegen regio’s waar in de loop der jaren oogheelkundige zorg schaarser is geworden. De artsen, die bij een intersectoraal centrum zijn aangesloten en zelfstandig gevestigde artsen, werken hierbij in de regel samen. Binnen de OCUNET groep realiseren intersectorale centra gemeenschappelijk onder het motto „Kwaliteit voor ogen" oogheelkundige zorg gerelateerde en beroepsethische projecten.

Logo Dr. med. Harald Pöstgens

Dr. med. Harald Pöstgens

meer informatie
Logo IVCRC

IVCRC.net

meer informatie
Logo Dr. med. Bhakdi-Gerl & Kollegen

Dr. med. Verena Bhakdi-Gerl

meer informatie
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.