Gemeinsam weiter sehen

Als mede-oprichters van het International Vision Correction Research Centre Network (IVCRC.net) hebben wij ons onder leiding van Prof. Dr. med. Gerd U. Auffarth (FEBO) (medisch directeur van de afdeling oogheelkunde van de universiteitskliniek in Heidelberg en mentor van onze oogarts Florian Kretz), ten doel gesteld om samen met toonaangevende oogklinieken en –praktijken klinische onderzoeken in Duitsland te bevorderen, zodat wij onze patiënten met de daaruit voortkomende resultaten nog beter van dienst kunnen zijn. Een constante collegiale uitwisseling van kennis met de andere leden van dit netwerk, alsook onze medewerking aan conceptuele ontwikkeling van producten en behandelmethodes spelen een grote rol bij de realisatie van onze doelstellingen.

Innovatie, ontwikkeling en vooruitgang vormen samen de motor van onze organisatie. Hun beider streven naar „Perfectie voor uw ogen“ verenigt  Matthias Gerl MD oogarts en Florian Kretz MD oogarts (FEBO) in hun ambitie om gezamenlijk de hoogste kwaliteit oogzorg volgens wetenschappelijk gefundeerde criteria te leveren.

Wilt u meer weten over het IVCRC.net?

IVCRC.net

[Translate to Dutch:] Logo Dr. med. Harald Pöstgens

Dr. med. Harald Pöstgens

meer informatie
[Translate to Dutch:] Logo Breyer, Kaymak und Klabe

Breyer, Kaymak & Klabe

meer informatie
[Translate to Dutch:] Logo Dr. med. Bhakdi-Gerl & Kollegen

Dr. med. Verena Bhakdi-Gerl

meer informatie
[Translate to Dutch:] Logo Dr. med. Karl Brasse

Dr. med. Karl Brasse

meer informatie
[Translate to Dutch:] Logo der Premium Kliniken & Praxen

Premium Kliniken & Praxen

meer informatie
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

MEER INFORMATIE