Dr. med. Verena Bhakdi-Gerl

Dr. med. Verena Bhakdi-Gerl praktiziert seit 2005 in Essen. Ihr Team ist an drei Standorten tätig. Dazu gehören die alteingesessenen Augenarztpraxen in der Steeler Straße 204 am Wasserturm und in der Abteilstraße 9 in Werden. Am Standort Lindenalle 8 befindet sich zusätzlich das moderne Operationszentrum.

Sie möchten mehr erfahren?

www.augenaerzte-essen.de

[Translate to Dutch:] Logo Dr. med. Harald Pöstgens

Dr. med. Harald Pöstgens

meer informatie
[Translate to Dutch:] Logo Breyer, Kaymak und Klabe

Breyer, Kaymak & Klabe

meer informatie
[Translate to Dutch:] Logo Dr. med. Karl Brasse

Dr. med. Karl Brasse

meer informatie
Logo der Premium Kliniken & Praxen

Premium Kliniken & Praxen

meer informatie
Logo IVCRC

IVCRC.net

meer informatie
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

MEER INFORMATIE