Zien zonder bril

Ooglaseren en lensimplantaten

Uw visuscorrectie - zo individueel als u zelf. 
Kent u het vervelende gevoel, dat u ´s morgens na het wakker worden eerst uw bril moet zoeken? Ziet u de wereld ´s morgens bij het douchen wazig? Begint uw dag pas echt, als bril of contactlenzen u scherp laten zien? Misschien heeft u last van droge ogen en verdraagt u uw contactlenzen niet meer? Het gaat om uw welbevinden- gun uzelf een scherpe blik! Augenklinik Ahaus biedt moderne en individueel aangepaste behandelingen aan voor een leven nagenoeg zonder bril of contactlenzen.

Ooglaseren

Na een correctie met behulp van een laser kunt u in de regel langdurig goed zonder een bril of contactlenzen zien. De ingreep aan het oog is pijnloos en duurt meestal niet langer dan 20 minuten. Er zijn verschillende ooglaserbehandelingen mogelijk. Onze ervaren oogartsen bespreken graag met u welke behandeling voor u de beste is.

Femtolasik | PRK/Lasek | Lasik-Test | Mijn ooglaserbehandeling

Implantlenzen

Implantlenzen (phake lenzen) zijn kunstlenzen, die bij een sterke visusbeperking als aanvulling op de natuurlijke ooglens in het oog worden geïmplanteerd. Bij veel patiënten wordt met behulp van implantlenzen een aanmerkelijk beter zicht bereikt. Deze patiënten zijn tevreden over de helderheid waarmee ze alles weer kunnen zien.

Contactlenzen in het oog | Soorten Implantlenzen | Mijn Implantlenzen-operatie

Leesbril adieu

Voor wie steeds zijn leesbril kwijt is of wie om verschillende redenen geen leesbril wil dragen, zijn er goede alternatieven. Onze ervaren oogartsen bespreken graag de mogelijkheden met u waardoor u weer contrastrijk en scherp zonder bril kunt zien.

Lenzenchirurgie | Lenstypes en zichtafstanden | Mijn lenzen-operatie

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.