Prijzen Lifestyle-Behandelingen

 

Prijzen vanaf 01.04.2021:KOSTEN OOGLASEREN EN LENSIMPLANTATEN


Vooronderzoek: € 195,00

 

Ooglaserbehandelingen

FemtoLASIK€ 4.500,00voor beide ogen

De prijzen voor ooglaserbehandelingen zijn inkl. de nacontroles tot 3 maanden na de operatie en o.b.v. een behandeling aan beide ogen op dezelfde dag.

 

Kunstlenzen en –implantaten (operatieve behandelingen)

De prijzen voor lensuitwisselingen en –implantaten variëren tussen 5.000,00 Euro en 8.000,00 Euro voor beide ogen en zijn afhankelijk van de soort lenzen. Na het vooronderzoek kunnen wij de kosten nader specificeren; de genoemde prijzen dienen als indicatie. Wij bieden de keuze uit diverse soorten lenzen, die het beste aansluiten bij de individuele behoeftes van uw ogen.  

De prijzen voor lenschirurgische behandelingen zijn inkl. een overnachting in onze kliniek, de nacontroles binnen 3 maanden na de operatie en o.b.v. een behandeling aan beide ogen op dezelfde dag.

 

 

KOSTEN OOGLIDCORRECTIES

Bovenooglidcorrectie (blefaroplastiek) met of zonder vetresectie beide ogen
(incl. het vooronderzoek**, lokale verdoving, een overnachting in ons kliniekhotel met medische verzorging en maaltijden tijdens het verblijf)
€ 1.500,00*
Onderooglidcorrectie (blefaroplastiek) beide ogen
(incl. het vooronderzoek**, lokale verdoving, een overnachting in ons kliniekhotel met medische verzorging en maaltijden tijdens het verblijf)
€ 2.500,00*


* De prijzen zijn inkl. de nacontroles binnen drie maanden na de operatie en op basis van een operatie aan beide ogen op dezelfde dag.
** Gratis bij een operatie binnen drie maanden na het vooronderzoek.

 

Komt u voor een vergoeding in aanmerking?

Een ooglidcorrectie kan bij een medische indicatie mogelijk vanuit de basisverzekering worden vergoed. Daar zijn wel enkele criteria aan verbonden. Het gezichtsveld moet bv ernstig beperkt zijn. Bij Augenklinik Ahaus werden ooglidcorrecties door ervaren oogartsen uitgevoerd, die bij het vooronderzoek ook naar de gezondheid van uw ogen kijken.

Mocht er tijdens het vooronderzoek een medische indicatie naar voren komen, neemt Augenklinik Ahaus na overleg en toestemming door de patiënt contact op met de zorgverzekeraar i.v.m. een aanvraag voor de behandeling. Hiervoor hebben wij wel een verwijsbrief van de huisarts nodig.

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.