Studies & Projecten

Klinische Studies over Oogheelkunde

Augenklinik Ahaus voert regelmatig binnen het gehele spectrum van de oogheelkunde klinische studies uit. Internationaal zijn onze artsen graag geziene sprekers, docenten en opleiders, die wereldwijd actief zijn. Wij behandelen op veel congressen de nieuwste verworvenheden binnen de oogheelkunde. Wij laten daarbij collega’s kennismaken met nieuwe producten en technieken, waardoor ook wij weer nieuwe ervaringen opdoen. Het uitwisselen van ervaringen met andere collega’s is een waardevolle aanvulling op ons werk, omdat wij er steeds naar streven om onze patiënten zo goed en zo efficiënt mogelijk te behandelen. „Visie als passie“ is ons motto.

Studies voor officiële toelating tot de European Medicines Agency (EMA) en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) vormen een vast bestanddeel van ons dagelijks werk. Deze studies worden door ons artsenteam van meer dan 10 oogartsen en verschillende medewerkers uit meerdere specialisaties uitgevoerd. Wij werken hierbij standaard volgens internationaal geldende richtlijnen voor het uitvoeren van klinische studies („Good Clinical Practice“). Onze bijdrage aan deze studies heeft steeds als doel „Perfectie voor uw ogen“.

dr. Florian Kretz (FEBO) werd in 2017 gekozen tot de „Top 50“ van wetenschappers, die in de toekomst met hun inzet de oogheelkunde op wetenschappelijk gebied het meest van dienst zullen zijn. Onder zijn leiding worden in Augenklinik Ahaus de verschillende studies stap voor stap uitgevoerd. – Bij alle studieactiviteiten staat steeds de veiligheid van onze patiënten voorop.

Dr. Florian Kretz (FEBO) werd in 2017 tot de "Top 50 "
van onderzoekers gekozen,
die door hun inzet in de nabije toekomst de oogheelkunde het meest zullen beinvloeden.
Onder zijn leiding worden bij ons studies tijdens verschillende ontwikkelingsfases uitgevoerd. Zekerheid en veiligheid voor onze patiënten staan bij alle studieactiviteiten voorop.

Voor onze patiënten

Interesseert u zich voor eventuele deelname aan een klinische studie? Indien de diagnose al met u is besproken, dan kunt u uw wens aan ons kenbaar maken, zodat wij u een afspraak voor een speciaal spreekuur voor de betreffende studie kunnen geven. Hier wordt u uitgebreid voorgelicht over de conventionele en innovatieve mogelijkheden.

Voor potentiële onderzoekspartners

Denkt u dat onze ervaring inzake klinische studies met effectieve vertaling naar de praktijk en hoge kwaliteitsvoorwaarden voor u van voordeel kan zijn? Dan vindt u in ons de juiste partner. Wij verheugen ons op een reactie van u via forschung(at)augenklinik.de

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.