Instituut

PROVISUS als onderzoeksinstituut verbonden aan universitaire opleidingen in Duitsland


Op 25 mei 2017 werd het PROVISUS onderzoeksinstituut officieel van overheidswege erkend als praktijkonderdeel van universitaire opleidingen. In de universiteit, waar het accent ligt op het verbeteren van de oogzorg voor patiënten, heeft Augenklinik Ahaus een ideale partner gevonden. Naast actieve ondersteuning inzake inhoud en ontwikkeling van nieuwe cursussen, speelt ook onderzoek naar goede oogzorg een grote rol.

„Samen meer zien" geldt tevens voor oogzorg in het algemeen voor patiënten in de regio“, verklaart dr. Florian Kretz (FEBO). Hiervoor heeft hij praktijkgerichte akademische opleidingen voor de medewerkers voor ogen.

„Perfectie voor uw ogen“ staat centraal bij deze coöperatie. Volgens Matthias Gerl MD oogarts is het de bedoeling, dat de kliniek in de toekomst over nog beter gekwalificeerd personeel beschikt, waardoor patiënten de best mogelijke oogzorg krijgen met minder wachttijden.

Ligt uw interesse bij structuur van de oogzorg? Wilt u met ons „Samen meer zien“ en wilt u de oogzorg op langere termijn verbeteren? Meld u dan aan bij het PROVISUS onderzoeksinstituut. Wij hebben een ‚open mind‘ voor uw ideeën en staan samen met de universiteit in de voorste gelederen om doelstellingen te realiseren.

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.