Instituut

PROVISUS als onderzoeksinstituut verbonden aan universitaire opleidingen in Duitsland


Op 25 mei 2017 werd het PROVISUS onderzoeksinstituut officieel van overheidswege erkend als praktijkonderdeel van universitaire opleidingen. In de universiteit, waar het accent ligt op het verbeteren van de oogzorg voor patiënten, heeft Augenklinik Ahaus een ideale partner gevonden. Naast actieve ondersteuning inzake inhoud en ontwikkeling van nieuwe cursussen, speelt ook onderzoek naar goede oogzorg een grote rol.

„Samen meer zien" geldt tevens voor oogzorg in het algemeen voor patiënten in de regio“, verklaart dr. Florian Kretz (FEBO). Hiervoor heeft hij praktijkgerichte akademische opleidingen voor de medewerkers voor ogen.

„Perfectie voor uw ogen“ staat centraal bij deze coöperatie. Volgens Matthias Gerl MD oogarts is het de bedoeling, dat de kliniek in de toekomst over nog beter gekwalificeerd personeel beschikt, waardoor patiënten de best mogelijke oogzorg krijgen met minder wachttijden.

Ligt uw interesse bij structuur van de oogzorg? Wilt u met ons „Samen meer zien“ en wilt u de oogzorg op langere termijn verbeteren? Meld u dan aan bij het PROVISUS onderzoeksinstituut. Wij hebben een ‚open mind‘ voor uw ideeën en staan samen met de universiteit in de voorste gelederen om doelstellingen te realiseren.

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

Onze maatregelen worden conform de actuele situatie en regelgevingen aangepast. Om deze reden kunnen de door ons daadwerkelijk toegepaste maatregelen afwijken van het op onze website omschreven coronabeleid.

MEER INFORMATIE