Congressen

Regelmatig wisselen wij met andere specialisten op de hele wereld van gedachten en zijn daarom altijd up to date over de nieuwste ontwikkelingen. Tijdens onze eigen presentatie’s introduceren wij nieuwe operatietechnieken en coachen collega’s. Daarnaast werken wij nauw samen met fabrikanten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe apparatuur en lensimplantaten.

Onze deelname aan congressen (vanaf 2016):

CongresStadLand
AAOChicagoUSA
AECOSBerlinDeutschland
APACRSBaliIndonesien
APACRSHangzhouChina
APACRSChiang MaiThailand
APAOHong KongChina
ASCRSNew OrleansUSA
ASCRSLos AngelesUSA
ASCRSWashingtonUSA
DGIIMannheimDeutschland
DGIIDortmundDeutschland
DGIIDresdenDeutschland
DOCNürnbergDeutschland
ESCRSKopenhagenDänemark
ESCRSLissabonPortugal
ESCRSRigaLettland
ESCRSWienÖsterreich
European Refractive Sugery SympossiumAmsterdamNiederlande
ISRSChicagoUSA
LOGLinzÖsterreich
National Czech CongressZlinTschechien
RWAEssenDeutschland
Sea CongressKielDeutschland
WESCRSAthenGriechenland
WOCBarcelonaSpanien
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

MEER INFORMATIE