Toegangstijden

Januar 2019

(bijgewerkt per 03.01.2019)

Onderstaand vindt u een overzicht van de gemiddelde toegangstijden bij Augenklinik Ahaus voor een poliklinisch consult en de behandeling van staar (cataract) per locatie. De gemiddelde wachttijden zijn vermeld in kalenderdagen. Bij spoed of in overleg met uw huisarts zijn deze niet van toepassing.

   Ahaus Hengelo
Poli oogarts   3 weken     ---
Vooronderzoek staar   3 weken      *
Behandeling staar   2 weken      *

 

 

Wachtlijstbemiddeling

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Toelichtingen toegangstijden

Toegangstijd polikliniekbezoek

Het aantal kalenderdagen tussen het maken van een afspraak voor de polikliniek tot het moment dat de patiënt terecht kan op de polikliniek.

Toegangstijd behandeling

Het aantal kalenderdagen tussen indicatie voor de behandeling tot het moment van operatie.

Wilt u een afspraak maken in één van onze locaties?
Dat kan via het centrale telefoonnummer: 085-88 82 288.

Locaties:

AhausHengelo
Augenklinik Ahaus
Am Schloßgraben 13
48683 Ahaus
(Duitsland)
Augenklinik Ahaus B.V.
Gezondheidscentrum Kompas
Jacques Perkstraat 1-3
7552 JR Hengelo

 

 

 

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.