OCUNET

Als mede-oprichters van de OCUNET groep werken de oogartsen van Augenklinik Ahaus aan de hand van hun principes „Visie als passie“ en „Perfectie voor uw ogen“ al jaren samen met andere grote Duitse oogheelkundige centra. Deze coöperatie verenigt oude waarden met ervaring en oog voor de toekomst – het resultaat van „Samen meer zien“ komt al onze patiënten ten goede.

In de OCUNET groep zijn intersectorale oogheelkundige centra en onafhankelijk gevestigde oogartspraktijken vertegenwoordigd. In Duitsland verbinden oogartsen van intersectorale centra zich aan een of meerdere ziekenhuizen, waardoor regio’s zorgoverlappend van poliklinische en klinische zorg worden voorzien. Ook in de meer afgelegen regio’s waar in de loop der jaren oogheelkundige zorg schaarser is geworden. De artsen, die bij een intersectoraal centrum zijn aangesloten en zelfstandig gevestigde artsen, werken hierbij in de regel samen. Binnen de OCUNET groep realiseren intersectorale centra gemeenschappelijk onder het motto „Kwaliteit voor ogen" oogheelkundige zorg gerelateerde en beroepsethische projecten.

Wilt u meer weten over het OCUNET?

www.ocunet.de

Meer coöperaties

[Translate to Dutch:] Logo IVCRC

IVCRC.net

meer informatie

Praxishochschule

meer informatie
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

 

Geachte patiënt(e),

onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hanteren wij de 3 G-maatregel:

G voor Gevaccineerd
G voor Getest
G voor Genezen


Lees meer

Neem daarnaast volgende basisregels in acht:

Afstand:                 Hou 1,5 m afstand.
Hygiëne:                Ga uw handen desinfecteren.
Mondkapjesplicht: Draag een FFP-2- of medisch mondkapje.