IVCRC.net

Als mede-oprichters van het International Vision Correction Research Centre Network (IVCRC.net) hebben wij ons onder leiding van Prof. Dr. med. Gerd U. Auffarth (FEBO) (medisch directeur van de afdeling oogheelkunde van de universiteitskliniek in Heidelberg en mentor van onze oogarts Florian Kretz), ten doel gesteld om samen met toonaangevende oogklinieken en –praktijken klinische onderzoeken in Duitsland te bevorderen, zodat wij onze patiënten met de daaruit voortkomende resultaten nog beter van dienst kunnen zijn. Een constante collegiale uitwisseling van kennis met de andere leden van dit netwerk, alsook onze medewerking aan conceptuele ontwikkeling van producten en behandelmethodes spelen een grote rol bij de realisatie van onze doelstellingen.

Innovatie, ontwikkeling en vooruitgang vormen samen de motor van onze organisatie. Hun beider streven naar „Perfectie voor uw ogen“ verenigt  Matthias Gerl MD oogarts en Florian Kretz MD oogarts (FEBO) in hun ambitie om gezamenlijk de hoogste kwaliteit oogzorg volgens wetenschappelijk gefundeerde criteria te leveren.

Wilt u meer weten over het IVCRC.net?

IVCRC.net

Meer coöperaties 

Praxishochschule

meer informatie
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.