Second OpinionSecond Opinion (tweede mening)


U bent al onder behandeling bij een oogarts en wilt graag een tweede mening horen van onze oogheelkundige specialisten? Dan kunt u een second opinion aanvragen. Het is raadzaam, dit verzoek eerst met u behandelend oogarts te bespreken en mogelijk een kopie van uw eigen dossier op te vragen.

 

Vergoeding

Om voor een vergoeding in aanmerking te komen, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig. Ook kunt u van tevoren eerst in overleg gaan met uw zorgverzekeraar. 

 omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een medisch neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen FFP2-masker of met het bekende blauw-witte chirurgische mondkapje binnen.

Onze maatregelen worden conform de actuele situatie en regelgevingen aangepast. Om deze reden kunnen de door ons daadwerkelijk toegepaste maatregelen afwijken van het op onze website omschreven coronabeleid.

MEER INFORMATIE