Second OpinionSecond Opinion (tweede mening)


U bent al onder behandeling bij een oogarts en wilt graag een tweede mening horen van onze oogheelkundige specialisten? Dan kunt u een second opinion aanvragen. Het is raadzaam, dit verzoek eerst met u behandelend oogarts te bespreken en mogelijk een kopie van uw eigen dossier op te vragen.

 

Vergoeding

Om voor een vergoeding in aanmerking te komen, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig. Ook kunt u van tevoren eerst in overleg gaan met uw zorgverzekeraar. 

 omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Belangrijke informatie!

Met ingang van 1 mei 2021 is de toegang tot onze kliniek alleen nog met een negatieve corona test mogelijk. Deze test mag niet ouder zijn dan 48 uur. Voor volledig gevaccineerde personen, bij wie de 2e prik minstens 14 dagen geleden is, volstaat een bewijs van vaccinatie.

Klik voor meer info over testlocaties in Duitsland op onderstaande button of plan direct een afspraak voor een corona sneltest.

Lees meer

Afspraak maken voor een gratis sneltest bij Chayns:

Afspraak testlocaties van Chayn

Afspraak maken voor een sneltest in Denekamp:

AFSPRAAK TESTSTRAAT IN DENEKAMP