Samenwerkingen

Logo OZCT

Het OZCT (OogZorgCentrum Twente) is een onafhankelijk eerstelijns oogzorgcentrum. U kunt bij ons terecht voor oogheelkundig advies, al uw oogheelkundige klachten, of wanneer u vragen heeft. Het team bestaat uit klinisch opgeleide optometristen Robert van der Moolen en Ruud de Koning. Naast dat wij nauw samenwerken met huisartsen en oogartsen is er tevens een mogelijkheid om zelfstandig langs te komen voor een preventief oogheelkundig onderzoek. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een droge ogen behandeling. Patiënten van Augenklinik Ahaus hebben de mogelijkheid om de 1e controle na een staaroperatie door de optometristen van het OZCT te laten uitvoeren.

Lees meer

[Translate to Dutch:] Logo der Premium Kliniken & Praxen

Premium Kliniken & Praxen

meer informatie
[Translate to Dutch:] Logo IVCRC

IVCRC.net

meer informatie
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

MEER INFORMATIE