Breyer-Kaymak-Klabe

Die Breyer, Kaymak & Klabe Augenchirurgie ist eine überörtliche Berufsausübungsgemeinschaft, die über die Grenzen Düsseldorfs hinaus zu den ersten Adressen zählt, wenn es um modernste Diagnostik und die chirurgische Behandlung von Augenerkrankungen geht. Uns verbindet unter anderem die wissenschaftliche Neugier in der Augenheilkunde und viele gemeinsame wissenschaftliche Artikel wurden in Zusammenarbeit publiziert.

Sie möchten mehr erfahren?

www.augenchirurgie.clinic

[Translate to Dutch:] Logo Dr. med. Harald Pöstgens

Dr. med. Harald Pöstgens

meer informatie
[Translate to Dutch:] Logo Dr. med. Bhakdi-Gerl & Kollegen

Dr. med. Bhakdi-Gerl

meer informatie
[Translate to Dutch:] Logo Dr. med. Karl Brasse

Dr. med. Karl Brasse

meer informatie
[Translate to Dutch:] Logo der Premium Kliniken & Praxen

Premium Kliniken & Praxen

meer informatie
[Translate to Dutch:] Logo IVCRC

IVCRC.net

meer informatie

Praxishochschule

meer informatie
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

MEER INFORMATIE