Algemeen

[Translate to Dutch:] Augenmedizinische Versorgung  © Augenärzte Gerl & Kollegen
Voruntersuchung den den Arzt

Onze doelstelling:

  • Toegankelijke oogzorg dichtbij in de regio
  • Specialistische competentie volgens de modernste maatstaven en inzichten 
  • Individuele aandacht voor onze patiënten

“Samen meer zien”: Een ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel. Daarom vinden wij regelmatige bij- en nascholing van oogartsen en medisch en niet medisch personeel belangrijk. Onze doelstelling is, naast gezamenlijke competentie, ook gezamenlijk steeds beter te worden. Bij dit alles staat het optimaal behandelen van patiënten centraal.

Oogheelkunde bij kinderen

Oogaandoeningen bij kinderen zijn een gevoelig thema en kunnen mede de toekomst van een kind bepalen. Verschillende oogaandoeningen, die bij volwassenen optreden kunnen ook bij kinderen ontstaan, zoals bijv. staar, glaucoom, vormen van scheelzien, hoornvliesveranderingen en infecties of tumoren.

Bij een diagnose of therapie bij kinderen en jeugdigen wordt, behalve aan de gezichtsscherpte, ook extra aandacht besteed aan het ruimtelijk zien. Beide criteria zijn bij de geboorte nog niet ontwikkeld, maar moeten worden aangeleerd.

Als oogaandoeningen in de kindertijd lang onbehandeld blijven, dan kunnen deze blijvende schade aan het gezichtsvermogen veroorzaken, iets wat later niet meer kan worden hersteld.

[Translate to Dutch:] Augenheilkunde bei Kindern © Augenärzte Gerl & Kollegen
Augenuntersuchung bei Kindern durch den Augenarzt
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Belangrijke informatie!

Met ingang van 1 mei 2021 is de toegang tot onze kliniek alleen nog met een negatieve corona test mogelijk. Deze test mag niet ouder zijn dan 48 uur. Voor volledig gevaccineerde personen, bij wie de 2e prik minstens 14 dagen geleden is, volstaat een bewijs van vaccinatie.

Klik voor meer info over testlocaties in Duitsland op onderstaande button of plan direct een afspraak voor een corona sneltest.

Lees meer

Afspraak maken voor een gratis sneltest bij Chayns:

Afspraak testlocaties van Chayn

Afspraak maken voor een sneltest in Denekamp:

AFSPRAAK TESTSTRAAT IN DENEKAMP