Pascal tonometer (glaucoom)

Los van individuele factoren, zoals bijv. door de dikte van het hoornvlies en onregelmatige schommelingen van de hartslag, kan de oogdruk met de Pascal-tonometer zeer nauwkeurig worden gemeten.

Bij een normale oogdrukmeting wordt slechts een enkelvoudige waarde vastgesteld. Door de optelsom van alle metingen, die met de Pascal-tonometer over een iets langere periode zijn gemeten, worden deze schommelingen met een snelheid van meer dan honderd aparte metingen per seconde meegenomen.

Zelfs na refractiechirurgie (hoornvliesoperatie, bijv. Femto-LASIK) is deze methode zeer betrouwbaar.

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Belangrijke informatie!

Reizigers vanuit Nederland naar Duitsland moeten verplicht een negatieve corona-testuitslag bij zich hebben. Deze test mag niet ouder zijn dan 48 uur.

Let op! Met ingang van 1 mei 2021 is de toegang tot onze kliniek alleen nog met een negatieve corona test mogelijk.

Klik voor meer info over testlocaties in Nederland en Duitsland op onderstaande button of plan direct een afspraak voor een corona sneltest.

Lees meer

 

Afspraak maken voor een gratis sneltest via grenstesten.nl:

AFSPRAAK TESTLOCATIES GRENSTESTEN

Afspraak maken voor een gratis sneltest bij Chayns:

 

Afspraak testlocaties van Chayn

Afspraak maken voor een sneltest in Denekamp:

AFSPRAAK TESTSTRAAT IN DENEKAMP