Sehen ohne Brille bis 45

Sehen ohne Brille bis 45

Speaker: Dr. med. Claudius Lindel

Aanmelden

Eingang zur Augenklinik Ahaus

Hinderlich beim Sport, beschlagen im Winter, fremd im Gesicht – nicht jeder liebt seine Brille oder sieht sie gar als modisches Accessoire. Allzu oft hindert die Brille - und auch Kontaktlinsen wollen bedacht sein. Wie wäre es, sehen zu können, ohne an Pflegemittel, Putztücher oder Korrektionseinsätze denken zu müssen? Dr. med. Claudius Lindel stellt Ihnen an diesem Themenabend die Möglichkeiten der modernen medizinischen Sehkorrektur vor.

Terug

Aanmeldingsformulier

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.
* verplichte velden.

Door het inschakelen van Google-Maps worden gegevens aan Google overgedragen. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze privacyverklaring.
Google Maps inschakelen

Meer infoavonden

Esthetiek Gezicht & Oog

 Enschede

Matthias Gerl MD oogarts

Lees meer

Zien zonder bril

 Enschede

Matthias Gerl MD oogarts

Lees meer
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

MEER INFORMATIE