Sehen ohne Brille ab 45

Sehen ohne Brille ab 45

Aufgrund der aktuellen Situation bezüglich des Corona-Virus wir der Themenabend nicht stattfinden.

Aanmelden

Aufgrund der aktuellen Situation bezüglich des Corona-Virus wir der Themenabend nicht stattfinden.

Dieser Themenabend richtet sich speziell an Patienten, die schon eine Lesebrille benötigen. Die Arme werden immer länger und reichen dennoch nicht, um gut lesen zu können? Bietet Ihre Gleitsichtbrille immer dann Unschärfen, wenn Sie bequem lesen wollen? Verrät die Lesebrille Ihr tatsächliches Alter, obwohl Sie sich bei weitem nicht danach fühlen? Was wäre, wenn Sie einfach wieder gut sehen könnten? Dr. med. Maria Rose berät Sie an diesem Themenabend über die modernen klinischen Möglichkeiten der Sehkorrektur.

Terug

Aanmeldingsformulier

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.
* verplichte velden.

Door het inschakelen van Google-Maps worden gegevens aan Google overgedragen. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze privacyverklaring.
Google Maps inschakelen

Meer infoavonden

Geen nieuws beschikbaar.

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

Onze maatregelen worden conform de actuele situatie en regelgevingen aangepast. Om deze reden kunnen de door ons daadwerkelijk toegepaste maatregelen afwijken van het op onze website omschreven coronabeleid.

MEER INFORMATIE