Leeftijdsgebonden maculadegeneratie (LMD)

Leeftijdsgebonden maculadegeneratie (LMD)

dr. Matthias Schmidt

Aanmelden

Eingang zur Augenklinik Ahaus

Maculadegeneratie is een aandoening in de gele vlek (macula) van het netvlies. In de volksmond wordt deze oogaandoening ook wel “slijtage van het netvlies” genoemd. De macula is de plek waar wij het scherpst mee kunnen zien. Er bestaan twee vormen maculadegeneratie: de droge vorm en de natte vorm. Tijdens deze informatieavond informeren wij uitgebreid over het ontstaan en de behandeling van leeftijdsgebonden maculadegeneratie. U bent van harte welkom!

Voorlichtingsbijeenkomsten in onze kliniek in Ahaus worden in het Duits gehouden.

Terug

Aanmeldingsformulier

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.
* verplichte velden.

Door het inschakelen van Google-Maps worden gegevens aan Google overgedragen. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze privacyverklaring.
Google Maps inschakelen

Meer infoavonden

Geen nieuws beschikbaar.

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

MEER INFORMATIE