Glaucoom

Glaucoom

dr. Matthias Schmidt

Aanmelden

Eingang zur Augenklinik Ahaus

Glaucoom is een aandoening aan de oogzenuw. Een risicofactor voor het ontstaan van glaucoom is een verhoogde oogdruk. Helaas merkt een patiënt die aan glaucoom lijdt de gevolgen van de ziekte pas als het bijna te laat is. Goede voorlichting over preventie en de mogelijkheden, die de moderne oogheelkunde biedt zijn van levensbelang voor het gezichtsvermogen. Tijdens deze informatieavond informeren wij uitgebreid over de verschillende soorten van glaucoom, de risicogroepen en de behandelingen. U bent van harte welkom!

Voorlichtingsbijeenkomsten in onze kliniek in Ahaus worden in het Duits gehouden.

Terug

Aanmeldingsformulier

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.
* verplichte velden.

Door het inschakelen van Google-Maps worden gegevens aan Google overgedragen. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze privacyverklaring.
Google Maps inschakelen

Meer infoavonden

Geen nieuws beschikbaar.

omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

MEER INFORMATIE