Ästhetische Lidchirurgie

Ästhetische Lidchirurgie

Speaker: dr. med. (Univ. Bud) Matthias Gerl

Aanmelden

Eingang zur Augenklinik Ahaus

Ein attraktives Aussehen trägt viel zu unserem Wohlbefinden bei. Dabei spielen Augen-, Stirn- und Mundregion eine zentrale Rolle. Schlupflider und Tränensäcke oder ausgeprägte Stirnfalten lassen uns schnell müde oder grimmig aussehen. dr. med. (Univ. Bud.) Matthias Gerl wird Ihnen an diesem Themenabend die Möglichkeiten der sanften Verjüngung im Stirn- und Augenbereich vorstellen.

Terug

Aanmeldingsformulier

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.
* verplichte velden.

Door het inschakelen van Google-Maps worden gegevens aan Google overgedragen. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze privacyverklaring.
Google Maps inschakelen

Meer infoavonden

Zien zonder bril

 Enschede

Vanwege de actuele situatie i.v.m. het coronavirus gaat deze avond niet door.

Lees meer
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

meer informatie