Skip links

Esthetiek
Gezicht & Oog

Datum

27. jul 2022

Huidverjonging

Een attractief uiterlijk draagt bij aan ons welbevinden. Maakt uw gezicht, ondanks rust en ontspanning, een vermoeide indruk? Het gebied rond de ogen, het voorhoofd en de mond spelen daarbij een belangrijke rol. Overhangende oogleden, wallen of diepe voorhoofdrimpels leiden niet zelden tot een vermoeid of somber uiterlijk.

Milde en patiëntvriendelijke behandelingen kunnen voor optische verjonging van het gebied rond voorhoofd, wangen en ogen zorgen.

Met een kortdurende en risico-arme ingreep kunnen storende huidveranderingen worden verholpen. Uw uiterlijk past weer bij hoe u zich voelt. Heeft u interesse? Lees dan verder en laat u door ons informeren.

Esthetisch consult

Tijdens onze speciale spreekuren voor cosmetische gezichtsbehandelingen geven wij advies over diverse huid- en rimpelbehandelingen en wordt u geïnformeerd over onze moderne behandelingsmethoden en de bijbehorende kosten. Aan de hand van foto’s van uw gezicht, die vanuit verschillende perspectieven worden genomen en na bestudering van uw mimiek, stellen wij samen met u een persoonlijk behandelingsplan op. Aan het eind van de behandeling heeft u weer een fris uiterlijk met een bij uw karakter en uw persoonlijkheid passende mimiek.

Ästhetische Beratung
Behandlungskosten

Gratis eerste consult

Het eerste consult in ons spreekuur voor esthetiek is vrijblijvend en gratis. U kunt hier online een afspraak maken voor een esthetisch consult.

Gezichtsbehandelingen in onze kliniek:

Veraenderung der Haut - Esthetiek Gezicht & Oog - Augenärzte Gerl & Kollegen

Huidverandering

Ondanks een gezonde levensstijl en een optimale verzorging van de huid, kunnen er in de loop der jaren huidveranderingen ontstaan.

Meer lezen »
Schlupflider und Hängelider

Hangende oogleden

Overtollig huidweefsel van het boven- of onderooglid wordt een blefarochalasis genoemd. Dit natuurlijke verouderingsproces is meestal vanaf ca. 40 jaar zichtbaar.

Meer lezen »

Augenklinik Ahaus

Erg bedankt

Het formulier is succesvol verzonden.

Table of Contents

Explore
Drag