Actueel 2019


"Spannend en informatief". Blijf op de hoogte! Hier kunt u actuele meldingen en ontwikkelingen rondom de organisatie "Augenärzte Gerl, Kretz & Kollegen" terug vinden. 

De grens over voor een behandeling?

Het magazine OOG heeft met Matthias Gerl MD oogarts gesproken over grensoverschrijdende zorg, het behandelspectrum van de kliniek en de nazorg in Nederland. Bron: OOG 1/2019

 

 

Lees meer
omhoog

Om onze website zo optimaal mogelijk aan u te kunnen presenteren en continue te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies. Door verder te gaan met het gebruik van onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info vindt u in onze privacyverklaring.

Het coronavirus
Hoe gaat Augenklinik Ahaus hiermee om?

Onze taak als zorgverlener is het om de zorg voor onze patiënten te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de infectieketen te onderbreken, hebben wij extra maatregelen genomen. Wij nemen deze taak uitermate serieus en houden hierbij rekening met alle aanbevelingen van het Robert-Koch-Institut (RKI) op het gebied van uitgebreide hygiëne ter bescherming tegen het virus. Let op! In Duitsland is het dragen van een neus-mondkapje in openbare ruimtes verplicht. Kom daarom alleen met uw eigen mondmasker binnen.

MEER INFORMATIE